Miten irtoripset kiinnitetään?

Monet rakastaisivat käyttää irtoripsiä, mutta niiden oikein asettaminen voi tuntuu liian vaikealta. Täytyy myöntää, että kuten pyörällä ajo, harvalta se ensimmäisellä kerralla sujuu ongelmitta. Tässä muutama vinkki helpottamaan irtoripsien kiinnittämistä.

NAꓘU® LASHES
tuotteet

GET READY

 
Itse tykkään taivuttaa ripsiä aavistuksen verran ripsientaivuttimella. Älä kuitenkaan taivuta liian jyrkästi, koska se hankaloittaa ripsien asettamista. Ripsiväri tuo hyvän lisätuen, joten suosittelen sen käyttöä.
 
Kun olet irrottanut irtoripset alustasta, voit tehdä ripsinauhasta paremmin istuvan pyöräyttämällä sen esimerkiksi siveltimen ympärille. Tämä auttaa ripsinauhaa muotoutumaan kaarevammaksi.
 
Muista leikata irtoripset sopivan kokoiseksi. Tämä on tärkeää irtoripsien mukavuuden ja istuvuuden kannalta. Lyhentäminen tapahtuu aina ripsien ulkonurkasta.

Ripsien taivutus

Ripsivärin laittaminen ennen irtoripsiä

Ripsien irroitus alustasta

Irtoripsien siistiminen

Ripsien leikkaus sopiviksi

Pyöritä irtoripsiä siveltimen ympäri

SET

 
Ripsiliima: Ripsiliimaa ei saa laittaa liikaa, eikä liian vähän. Maalaisjärki ja ripsiliimapakkauksessa oleva ohje johdattakoon tässä.
 
Liiman kuivuminen oikeanlaiseksi on myös todella tärkeää. Tämä vaihtelee hieman eri liimoissa. Kun liiman koostumus vaihtuu juoksevasta hieman tahmaiseen, silloin se on valmis. Itse tykkään laittaa hieman extraliimaa ripsien päihin varmistaen näin paremman pysyvyyden.
 
Suosittelen aloittelevien käyttämään valkoista liimaa, joka muuttuu läpinäkyväksi. Mustassa liimassa on se vaara, että jos pökkäät sillä juuri onnistuneeseen silmämeikkiin, meikkisi tuhraantuu.

Irtoripsien liimaus

GO

 
Asentaminen: Suosittelen käyttämään pinsettejä apuna tässä vaiheessa.
 
Aseta peili alaviistoon, jotta sinulla on parempi näkyvyys. Aloita asettamalla ripset keskelle, sen jälkeen sisänurkkaan ja sitten ulkonurkkaan. Paina sormien tai pinsettien avulla ripsinauhaa yhteen omien ripsiesi kanssa.

Peilin säätö

Käytä apunasi pinsettejä

Ensin sisänurkkaan

ALL DONE

 
Onnittelut! Opit juuri uuden taidon. Ja kuten mikä tahansa taito, se paranee harjoittelemalla.
 
Ensi kerralla voit kiinnittää lisää huomiota siihen, että ripsien päät kaartuvat mahdollisimman lähelle omien ripsien juurta. Huomioithan, että jos silmäsi ovat todella pyöreät, se on haastavampaa

Ja ulkonurkkaan.. Valmista!

Jos ripsien laittaminen ei onnistu suosittelen seuraavaa vinkkiä:

 
 1. Tee READY-vaihe.
 2. Nyt pilko ripset kolmeen osaan.
 3. Aloita laittamalla liimaa irtoripsien sisänurkkapalaan.
 4. Tällä kertaa aloita ripsipalojen laittaminen sisäkulmasta edeten ulkokulmaan.
 5. Liimaa palat mahdollisimman lähelle toisiaan.
 6. Paina sormien tai pinsettien avulla ripsipaloja yhteen omien ripsiesi kanssa.
 7. VOLÁ! All Done!

Huomioitavia seikkoja:

 
 • Muista pestä kädet ennen operaation aloittamista. No germs near your eyes please 🙂
 • Muista varmistaa, että pinsetit ovat liimavapaat. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin se, että saat ripsen asennettua täydellisesti ja sitten se lähtee pinsettien kanssa takaisin, koska vanha liimajämä kummittelee niissä.
 • Älä liimaa liian lähelle silmän sisänurkkaa. Liian lähelle asetettu ripset saattavat tuntua pistävältä sisäkulmasta.
 • Hyvin huolletut ripset kestävät monta käyttökertaa, joten poista ne varovasti, puhdista ja säilytä rasiassa. Luonto ja kukkaro kiittää 🙂

Irtoripsien poistaminen ja puhdistus:

 
 1. Kastele vanupuikko öljyttömällä silmämeikinpuhdistusaineella. Pyörittele sitä ripsinauhan päällä, kunnes liima hellittää otettaan. Poista ripset varovasti ulkonurkasta vetäen.
 2. Poista ripsinauhaan jääneet liimajämät varovasti vanupuikon ja puhdistusaineen avulla.
 3. Laita ripset takaisin ripsialustalle.
 4. Säilytä rasiassa.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]

Liittyvät kirjoitukset

Tilaa NAꓘU® LASHES uutiskirje

Inspiroiva rohkeus
toukokuu 15, 2021

Kategoriat