Meikkaajille

I got you sis/bro.
 
Meille meikkaajille on annettu harvinainen mahdollisuus. Saamme auttaa naisia näkemään itsensä upeina luomuksina, joita he eivät ehkä itsekkään tienneet olevansa, kunnes taidokkaiden sivellinvetojemme jälkeen paljastuu ehkä jo unohdettu kaunotar.
 
Mikä etuoikeus on olla tekemässä tätä taianomaista työtä. Työ ei ole aina helppoa. Tiedän niin hyvin ne monet harjoitteluun käytetyt tunnit, meikkipakin rehaamiset sekä vähäiset viikonloppuvapaat, mitä työ tuo tullessaan. En kuitenkaan vaihtaisi tätä intohimoa pois.
 
Taitavien käsiemme kautta saamme rohkaista, nostattaa ja joskus jopa parantaa naisen itsetuntoa ja tapaa nähdä itseään. Meikkaajina tiedämme kokonaisuuteen sopivien irtoripsien tärkeyden. NAꓘU® LASHES on suunniteltu niille asiakkaille, jotka tahtovat luonnollisen näköisiä irtoripsiä. Tahdon tukea meikkitaiteilijoita ja tarjoankin sinulle -30 % OVH:sta.

Hae meikkaaja-alennusta

Hakeaksesi meikkaaja-alennuksen, sinun tulisi lähettää yrityksen nimi ja y-tunnus, yhteyshenkilön nimi ja sähköposti (jos eri kuin lähettäjän), puhelinnumero ja osoite sekä kuvaliite tai tiedot kahdesta seuraavasta asiasta:

-Todistus meikkaaja koulutuksesta

-Linkki nettisivullesi, jossa meikkaajapalvelusi ovat esillä

-Instagram- tai Facebook-sivut, jossa töitäsi on esillä (Huom! Kuvissa tulee näkyä asiakkaille tekemiäsi meikkaustöitä!)

-Maininta töistäsi lehdessä, editoriaalissa tai jonkun brändin sivuilla / sosiaalisessa mediassa.

Alennus toimii ainoastaan NAꓘU® LASHES -brändiltä suoraan tilatuista tuotteista.

Lähetä yllä mainitut tiedot osoitteeseen sari@nakulashes.fi.