Koe NAꓘU® LASHES luonnollisuus

 
NAꓘU® LASHES -ripset ovat suunniteltu korostamaan uniikkia kauneuttasi. Ripsikuitu imitoi aidon ripsen näköä ja ne ovat standardia lyhyemmät luoden luonnollisemman vaikutelman. Ripset ovat synteettiset, mutta aidon näköiset, eikä niihin ole käytetty lainkaan eläinperäisiä aineita.
 
NAꓘU® LASHES -irtoripset ovat upeaa ja tarkkaa käsityötä. Tästä johtuen jokainen ripsipari on uniikki, aivan kuten sinäkin. Välitän luonnosta, jonka tähden myös tekoripsien ripsialusta on valmistettu paperimassasta muovin sijaan. 
 
Uutuutena lanseerasimme Suomen markkinoille ensimmäisenä irtoripsinauhat.
Nämä nauhat mullistavat irtoripsien käytön. Nauhat ovat äärettömän kevyet ja helpot asetella paikalleen. Lisäksi voit muokata ripset näyttämään juuri siltä miltä tahdot sekoitellen ripsien eri pituuksia, niiden asettelu tapaa sekä eri tyylejä. 
 
Kokeile ja ihastu!
 
 
UNIQUE

TULOSSA MYYNTIIN SU 14.8 KLO 12.00

Yhteistyössä kauneusblokkari Miia Johanssonin kanssa tuomme markkinoille innovatiiviset irtoripsinauhat. Nämä unelma ripset ovat helpot laittaa, äärettömän kevyet sekä tyyliisi mukautuvat. Ripsikuidun pituus Short & Medium

UNIQUE

TULOSSA MYYNTIIN SU 14.8 KLO 12.00

Yhteistyössä kauneusblokkari Miia Johanssonin kanssa tuomme markkinoille innovatiiviset irtoripsinauhat. Nämä unelma ripset ovat helpot laittaa, äärettömän kevyet sekä tyyliisi mukautuvat. Ripsikuidun pituus Medium & Long

Captivate me

Kun tahdot säihettä silmiisi, olen se oikea.

You’re a vision

Olen kauniisti kaartuva ja pehmeärakenteinen.

Like a dream

Eripituiset ripsikuituni tuovat luonnollisen efektin silmiisi.

Irtoripsipinsetit

Näiden pinsettien pieni kaareva kärkiosa mahdollistaa irtoripsien tarkan asettelun. Onnistu joka kerta!

Precision Scissors

NAKU Lashes sakset ovat täydellinen työkalu irtoripsinauhojen pituuden lyhentämiseen.

UNIQUE BY MIIAJ

 

TULOSSA 14.8 KLO 12.00

Näissä, täysin uudenlaisissa ripsinauhoissa yhdistyy unelmaripsen ominaisuudet.

-Saat luotua omaan silmänmuotoosi ja tyyliisi sopivat ripset.

-Kiinnittämisen helppous.

-Uskomaton keveys, taattu mukavuus aamusta iltaan.

-Uudelleen käytettävyys.

-Yhdistelemällä näitä NAKU Lashesin muihin ripsinauhoihin, saat luotua rajattomasti erilaisia yhdistelmiä sopimaan tyyliisi (uusia tyylejä tulossa lisää pian).

 

NAꓘU® LASHES
All Eyes on Me – irtoripsisarja

Ripset näyttävät usein hyvin erilaisilta rasiassa kuin omaan silmiin laitettuna. Olen helpottanut tätä lisäten rasiaan VOL-pisteytyksen (1-5), joka ilmaisee ripsien näyttävyyttä.

Koska intohimoni on luonnollisuus, valikoimaan kuuluu tällä hetkellä vain 1-3 pisteen tyylisiä ripsiä. Toivon, että tulevaisuudessa voimme laajentaa myös näyttävimpiin ripsiin, jotta Extra Glamouria rakastavat pääsevät myös nauttimaan NAꓘU® LASHESin kauniista linjoista.

Like a Dream

 

Eripituiset ripsikuituni tuovat luonnollisen efektin silmiisi. Sovin erityisen hyvin arkikäyttöön ja näytän kauniilta pelkän ohuen rajauksen kanssa.

Ennen ja jälkeen


 

You’re a Vision

 

Olen kauniisti kaartuva ja pehmeärakenteinen. Tuon mukanani luonnollista tuuheutta ja pituutta. Sovin hyvin niin arkeen kuin juhlaan.

Ennen ja jälkeen


 

Captivate Me

 

Kun tahdot säihkettä silmiisi, olen se oikea. Ripsikuituni laskeutuvat lomittain luoden tuuhean efektin kaunistamaan katsettasi. Sovin erityisen hyvin juhlaan ja pientä extraa rakastaville myös arkeen.

Ennen ja jälkeen


 

Katso usein kysytyt
kysymykset
NAꓘU® LASHES -irtoripsistä

Lähde jälleenmyyjäksi!